Ultimele noutati

10 februarie 2010
Site-ul are o noua gazduire cu servicii profesionale. Viteza de transfer mai mare, stabilitate, uptime...
Citeste mai mult...

Contact Info
an image
ZiuaMea.info
Romania
Email: contact@ziuamea.info

Telefon: 0746 779083
Fax: 0330 814797

Termeni si conditii de utilizarePortal ZiuaMea.info

Portalul ZiuaMea.info a fost creat si dezvoltat de catre George Viorel Cojocariu din pasiune pentru WebDesign, in vederea oferirii catre utilizatorii sai de servicii online utile si gratuite.

Termenii si conditiile prezente descriu modul de utilizare al platformei ZiuaMea.info, cum este aceasta utila pentru utilizatori si ce solicitam cu respect celor care o utilizeaza.


Cadru legal si drepturi de proprietate.

Platforma ZiuaMea.info şi toate serviciile aferente acesteia sunt detinute şi administrate de catre George Viorel Cojocariu. Aceşti termeni si conditii definesc modul in care puteti folosi aceasta platforma si serviciile aferente. Va rugam sa cititi cu atentie acest document. Daca nu doriti sa va supuneti acestor termeni si conditii trebuie sa va asumati faptul ca nu veti putea accesa site-ul ZiuaMea.info si nici nu puteti utiliza platforma ZiuaMea.info si serviciile aferente acesteia.

Acesti termeni si conditii pot suferi modificări pe parcursul perioadei de funcţionare a platformei, in functie de schimbarile intervenite in functionarea acesteia, in ceea ce priveste legislatia aplicabila sau din orice alta cauza considerata de catre noi ca fiind generatoare de modificari. Ramane in responsabilitatea dumneavoastra sa accesati si sa verificati acest document in momentul in care accesati platforma online. Ultima versiune a acestui document va fi publicata aici si va defini modul de utilizarea al platformei de la data publicarii pana la urmatoarea modificare.

Intregul continut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe (Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate.


Donatii online

Donatiile primite prin intermediul platformei ZiuaMea.info se fac in sistem de plata on-line cu cardul sau prin PayPal.com sau Payza.com. Platile sunt securizate, conform protocoalelor internationale de securitate si confidentialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plati. Termenii si conditiile utilizarii sistemului respectiv de procesare a platilor se regasesc pe respectivul site.


Utilizarea donatiilor

Toate donatiile vor fi folosite exclusiv pentru intretinerea si dezvoltarea portalului ZiuaMea.info si extinderea serviciilor oferite in mod gratuit catre toti utilizatorii sai. ( plata serviciilor de gazduire, prelungire nume domeniu etc )

Dupa efecturarea unei donatii, orice cerere de rambursare a ei nu va putea fi permisa, utilizatorul stiind de la bun inceput ca este vorba despre o donatie si pentru ce va fi folosita.


Protectia datelor cu caracter personal

Portalul ZiuaMea.info se obliga sa respecte confidentialitatea identitatii oricarui utilizator – persoană fizica, care acceseaza platforma online http://www.ziuamea.info. In masura in care utilizatorilor li se va solicita furnizarea oricarei informatii privind datele proprii cu caracter personal, acestia o face vor in mod voluntar, prin acceptarea termenilor si conditiilor disponibile pe prezenta platforma.

Ori de cate ori se vor colecta date cu caracter personal de catre ZiuaMea.info, scopul colectarii il constituie parte integranta din funcionarea serviciilor oferite catre utilizatorii sai, efectuarea donatiilor online si statistici cu privire la utilizarea portalului si a serviciilor oferite.

ZiuaMea.info va lua toate masurile necesare protejarii securitatii informatiilor furnizate in mod voluntar de catre utilizatori si nu va comunica respectivele informatii niciunei alte entitati, persoană fizica sau juridica, cu exceptia situatiilor in care dezvaluirea este permisa/impusa de către legislatia aplicabila.

ZiuaMea.info aduce la cunostinta fiecarui utilizator – persoana fizica, ale carui date cu caracter personal sunt prelucrate, ca, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, beneficiaza de urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a fi informat;
  • dreptul de acces la si interventie asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre ZiuaMea.info;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a se adresa justitiei.
Utilizatorii persoane fizice ale caror date cu caracter personal sunt colectate de catre ZiuaMea.info au posibilitatea de a se opune, in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, prelucrarii respectivelor date. Suplimentar, utilizatorii - persoane fizice mentionati mai sus, au posibilitatea de a se opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unui tert intr-un asemenea scop. Pentru exercitarea drepturilor indicate in acest paragraf, persoanele vizate vor inainta o cerere scrisa in format electronic prin email catre admin@ziuamea.info sau prin formularul de Contact pe pe portalul ZiuaMea.info, in care vor arata motivul pentru care solicita exercitarea unui anumit drept si actiunea pe care o asteapta din partea ZiuaMea.info. Datele de contact pentru trimiterea cererii sunt disponibile in pagina de Contact.


Autentificare
Utilizator (e-mail): Parola: Recuperare parola
Designed by Cojocariu George Viorel.