Ultimele noutati

10 februarie 2010
Site-ul are o noua gazduire cu servicii profesionale. Viteza de transfer mai mare, stabilitate, uptime...
Citeste mai mult...

Contact Info
an image
ZiuaMea.info
Romania
Email: contact@ziuamea.info

Telefon: 0746 779083
Fax: 0330 814797

Ajutor

De ce sa te inregistrezi?
Serviciile site-ului ZiuaMea.info te ajuta sa nu mai uiti de zilele de nastere ale prietenilor, familiei tale, cunoscutilor si te scoate din situatiile neplacute atunci cand uiti sa urezi La multi ani, sa trimiti o felicitare sau sa cumperi un cadou.

Serviciile sunt gratuite?
Da, serviciile sunt gratuite. Site-ul este sustinut cu ajutorul reclamelor afisate. Nu incurajam click-urile pe bannerele publicitare, dar daca totusi zariti ceva care v-ar interesa nu ezitati sa vizitati site-ul respectiv.

Cum poti sa schimbi datele personale?
Logheaza-te in contul tau folosind numele de utilizator si parola ta, intra la Detalii cont, modifica detaliile si apoi click pe "Modifica". Din modive de securitate, anumite detalii nu pot fi modificate decat cu acordul administratorului site-ului folosind formularul de contact. Tot acolo poti modifica si parola de acces in contul tau.

Cum adaug datele?
Logheaza-te in contul tau, alege "Zile de nastere" apoi click pe "Adauga zi de nastere". Sunt puse la dispozitie 4 metode dupa cum urmeaza:

  • Automat. Daca detii un cont de e-mail Yahoo, MSN introduci adresa de e-mail si parola iar sistemul preia automat toate contactele tale si trimite cate un e-mail prin care se solicita din partea ta vizitarea unui link si introducerea datelor intr-un formular, direct in lista ta de zile de nastere. Asa cum este precizat si in politica de confidentialitate, parolele nu vor fi stocate si nici folosite in alte scopuri decat cele explicite.
  • Manual. Ai la dispozitie un formular in care sa completezi datele persoanelor carora le cunosti data de nastere.
  • Prin e-mail. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci intr-o lista numele si adresele de e-mail ale prietenilor tai. Sistemul trimite cate un e-mail prin care se solicita din partea ta vizitarea unui link si introducerea datelor intr-un formular, direct in lista ta de zile de nastere.
  • Banner sau link. Este o metoda recomandata celor care detin un site web sau care posteza pe forum-uri, blog-uri etc. Va punem la dispozitie cateva bannere si link-uri pe care le puteti afisa unde doriti voi. Cel care va da click pe banner/link va fi directionat catre o adresa unica pe site-ul ZiuaMea.info unde isi vor putea introduce datele lor in lista ta de zile de nastere.

Unde pot vizualiza/modifica/sterge datele deja introduse?
In contul tau, "Zile de nastere" apoi "Lista zile de nastere".

Cu cat timp inainte voi fi anuntat?
Cu 7 zile inainte vei primi o notificare pe e-mail, apoi cu 1 zi inainte vei mai primi inca una. Pentru modificare, logheaza-te in contul tau, alege "Zile de nastere", click pe "Setari" si schimba timpul reminder-ului.

Prin ce metode voi fi anuntat in legatura cu zilele de nastere?
Pentru moment doar prin e-mail. Pe viitor speram sa putem oferi reminder-uri si prin SMS.

Pot sa introduc si alte date in afara de date de nastere?
Poti sa adaugi orice alte date doresti, evenimente importante pe cale de a se produce. In contul tau, alege "Zile de nastere", apoi "Adauga eveniment".

Ce servicii mai ofera ZiuaMea.info?

  • Felicitari. Permite trimiterea de felicitari virtuale pe e-mail unei persoane indiferent daca se afla sau nu in lista ta. Exista posibilitatea de trimitere imediata sau programata la o anumita data, de exemplu chiar in ziua evenimentului.
  • Cadouri. Ai la dispozitie o pagina speciala pentru alegerea unui cadou in functie de persoana si eveniment.
  • Jocuri. Cand te plictisesti sau vrei sa te destinzi un pic, incearca cateva joculete.
  • Forum. Discutii diverse, teme generale sau pe domenii. Crearea contului si autentificarea se face automat, numele de utilizator si parola fiind aceleasi ca si pe site.

Cum trimit o felicitare?
Ai doua posibilitati. Prima este de a naviga pe pagina de felicitari, alegi felicitarea, apoi completezi destinatarul si mesajul tau fie din lista ta, fie manual; cea de-a doua, din lista ta de prieteni alegi destinatarul si apoi felicitarea si mesajul.

Cum stiu ca felicitarea mea a ajuns?
In contul tau, alege "Zile de nastere", apoi "Istoric". Acolo vei gasi detaliile legate de felicitari: Trimisa sau Citita.

Raspunsul la intrebarea mea nu se afla aici. Ce fac???
Ai la dispozitie o pagina de contact. Acolo gasesti metodele de a contacta administratorul site-ului pentru orice neclaritate sau problema intampinata.

Autentificare
Utilizator (e-mail): Parola: Recuperare parola
Designed by Cojocariu George Viorel.